Mustikkajäädyke

Vaahdota kerma
Soseuta mustikat
Vatkaa muna ja sokeri
Sekoita kaikki keskenään, lisää vanilijasokeria maun mukaan
Jäädytä pakastimessa seuraavaan päivään (pieninä annoksina muutaman tunnin)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Petunea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma Flora 20%8.9g20kcal0.3g0.4g1.8g0g
Mustikka metsä- 7.6g3.4kcal0g0.5g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g81kcal1.8g7.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko24g40kcal0.9g3.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal0.5g1.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g169kcal3.8g15.1g9.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366832