Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.2g
Vehnänalkio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.5kcal1g0.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss3.1g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g44kcal4g3g1.4g0.6g
Valittu annoskoko24g22kcal2g1.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8.4g6.3g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983