Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g68kcal4.4g2.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko24g34kcal2.2g1.1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.1g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal9.3g4.6g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429