Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g30kcal2g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko24g15kcal1g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.2g5.9g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686