Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g6.8g8.9kcal1.4g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g27kcal3g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko24g14kcal1.5g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.8g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589