Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 2.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g4.4g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g12kcal0.6g1.8g0g0.4g
Valittu annoskoko24g6kcal0.3g0.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g26kcal1.3g3.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436