Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g6.2g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Tonnikala vedessä 4.4g4.6kcal1g0g0.1g0g
Tomaatti 7.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.2g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g61kcal4.4g6g1.8g2g
Valittu annoskoko24g30kcal2.2g3g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g1.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.6g3.8g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778