Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g4.4g12kcal0.2g1.4g0.7g0.2g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5.3g17kcal1.4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g84kcal4.6g3.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko24g42kcal2.3g1.7g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.2g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g175kcal9.6g7.1g12.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574