Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1.8g3kcal0.1g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g58kcal3.4g6.8g2g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal1.7g3.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.9g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.1g14.2g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145