Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Ruisjauho Pirkka3.4g10kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Vehnälese, Liperin mylly2.2g3.2kcal0.3g0.2g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.5g18kcal1.3g0g1.4g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g2.2g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona2.2g6.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g133kcal5.2g5.2g10.4g3.4g
Valittu annoskoko24g67kcal2.6g2.6g5.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna12g33kcal1.3g1.3g2.6g0.9g
Arvot/100g100g281kcal11g11g21.9g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733