Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 7.8g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g10g14kcal1.8g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g74kcal5.4g5.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko24g37kcal2.7g2.8g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.4g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g155kcal11.3g11.8g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092