Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g43kcal2.8g2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko24g22kcal1.4g1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.2g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423