Ranskalaiset lihapullat

Ohjeen aineet on nyt todella sinnepäin..

Naudan jauheliha, 9 %rasvaa 700gr.

2 kananmunaa.

1 pss Pirkka ranskalainen sipulikeittoaines, ruokalusikallinen korppujauhoja, mausteeksi lisäksi suolaa sekä persiljasilppua.

Tästä määrästä tein 26 kappaletta reilun kokoisia lihapullia.

Yhteen ruoka-annokseen 4-5 lihapullaa, painoa yhteensä n. 104 -140 gr.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto, annos 2,5 dl Kypsennetty (Blå band), annos 250g10g2.4kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g41kcal4g1.2g2.2g0g
Valittu annoskoko24g21kcal2g0.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g87kcal8.4g2.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398806