Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g125g88kcal20.1g0g0.4g0g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.8g2.4kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g300kcal43.4g6g10.4g2.2g
Valittu annoskoko230g150kcal21.7g3g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna115g75kcal10.9g1.5g2.6g0.6g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968