Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 63g21kcal0.7g3.4g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g278kcal26.2g9.8g13.6g4g
Valittu annoskoko230g139kcal13.1g4.9g6.8g2g
Annoskoko puolitettuna115g70kcal6.6g2.5g3.4g1g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303