Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g63g13kcal1.1g1.4g0.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow63g13kcal1.9g1.2g0g1.6g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto18g58kcal4.7g0g4.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g50g60kcal1.1g2.4g5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g364kcal22.6g11.2g24.6g3.6g
Valittu annoskoko230g182kcal11.3g5.6g12.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna115g91kcal5.7g2.8g6.2g0.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207