TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Lihaliemi laimennettu 38g7.1kcal0g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g169kcal2.6g17.4g9.2g5.8g
Valittu annoskoko230g84kcal1.3g8.7g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna115g42kcal0.7g4.4g2.3g1.5g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099