Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%50g125kcal7.5g1.5g10g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g5.5g16kcal0.5g0.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g347kcal17.8g14.6g24.4g2.8g
Valittu annoskoko231g173kcal8.9g7.3g12.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna115g87kcal4.5g3.7g6.1g0.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175