Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g18g60kcal3.7g11g0.2g2.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sieni tatti, hapero 75g21kcal1.4g2.2g0.4g1.4g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g7.5g22kcal0.5g4.4g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g18g69kcal5.6g0g5.1g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g657kcal26.2g43g41g10.4g
Valittu annoskoko231g328kcal13.1g21.5g20.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna115g164kcal6.6g10.8g10.3g2.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144