Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Soijakastike 7.9g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g494kcal38.4g16.4g29.4g5g
Valittu annoskoko231g247kcal19.2g8.2g14.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna115g123kcal9.6g4.1g7.4g1.3g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883