Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)56g68kcal1.7g2.3g5.6g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)84g95kcal22.8g0g0.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)28g73kcal8.7g0g4.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g623kcal79.2g7.2g30.8g0.2g
Valittu annoskoko231g311kcal39.6g3.6g15.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna115g156kcal19.8g1.8g7.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813