Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g141g82kcal10.5g7g1.3g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.3kcal1.9g0.1g0g0g
Vadelma 56g23kcal0.6g2.3g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g226kcal26g18.8g3.4g4.4g
Valittu annoskoko231g113kcal13g9.4g1.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna115g57kcal6.5g4.7g0.9g1.1g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231