Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 28g7.7kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g21g40kcal3.4g0.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g134kcal8.4g10.4g6.2g2.2g
Valittu annoskoko231g67kcal4.2g5.2g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna116g34kcal2.1g2.6g1.6g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472