Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 626g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Vihreitä papuja,pakaste501g150kcal10g22.5g2.5g12g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Feta Patros 200 g250g596kcal40.2g1.8g47.6g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl38g338kcal0g0g37.5g0g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Tomaatti 375g86kcal2.1g13g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g2885kcal130.4g151g185.4g62.8g
Valittu annoskoko2300g1443kcal65.2g75.5g92.7g31.4g
Annoskoko puolitettuna1150g721kcal32.6g37.8g46.4g15.7g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939