Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g400g68kcal1.6g10g2.4g0g
Sipuli, paistettu 320g324kcal4.1g15.6g26.2g5.5g
Pekoni, paistettu 560g2884kcal92.1g0g283.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g180g270kcal32.4g2g16.2g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g12958kcal293.2g104g1281.4g11.4g
Valittu annoskoko2300g6479kcal146.6g52g640.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna1150g3239kcal73.3g26g320.4g2.9g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776