Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1670g585kcal26.7g115.3g1.7g23.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g334g1002kcal86.9g0g73.5g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 13g41kcal1.5g2.9g1.4g5.7g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g4280kcal243.2g272.4g245.2g69.8g
Valittu annoskoko2300g2140kcal121.6g136.2g122.6g34.9g
Annoskoko puolitettuna1150g1070kcal60.8g68.1g61.3g17.5g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213