Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 299g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Lohipakaste PIRKKA1198g2156kcal239.5g0g131.7g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.6g5.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 84g594kcal0.3g0g67.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 299g101kcal9.2g14.7g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl299g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g7126kcal541.2g221.4g445g29.8g
Valittu annoskoko2304g3563kcal270.6g110.7g222.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna1152g1782kcal135.3g55.4g111.3g7.5g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124