Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g401g68kcal1.6g10g2.4g0g
Sipuli, paistettu 321g324kcal4.1g15.6g26.3g5.5g
Pekoni, paistettu 561g2889kcal92.2g0g284.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g180g271kcal32.5g2g16.2g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 801g2646kcal16g24g280.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g12980kcal293.6g104g1283.8g11.4g
Valittu annoskoko2304g6490kcal146.8g52g641.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna1152g3245kcal73.4g26g321g2.9g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776