Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Kesäkurpitsa701g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1202g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Aurajuusto341g1158kcal68.1g0g98.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g4105kcal156.2g126.4g333.4g43.4g
Valittu annoskoko2304g2053kcal78.1g63.2g166.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna1152g1026kcal39.1g31.6g83.4g10.9g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569