Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 717g1421kcal18.9g5.5g139.1g48.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g1375g1306kcal68.7g206.2g20.6g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 84g740kcal0g0g83.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6g21kcal1.1g2.6g1.3g0.6g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g7083kcal182.4g441.4g489.8g100.2g
Valittu annoskoko2304g3541kcal91.2g220.7g244.9g50.1g
Annoskoko puolitettuna1152g1771kcal45.6g110.4g122.5g25.1g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173