KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1813g3535kcal339g0g244.7g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Kanamuna, paistettu (pirkka)151g332kcal19.8g0.8g28.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro91g28kcal1.9g3.8g0.5g2.9g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 85g451kcal0.3g0.3g50.8g0g
Piparjuuri, annos 10g3.3g1.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.9g3.5kcal0g0g0.4g0g
Viinietikka 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g8816kcal727.6g29.8g650g14.6g
Valittu annoskoko2304g4408kcal363.8g14.9g325g7.3g
Annoskoko puolitettuna1152g2204kcal181.9g7.5g162.5g3.7g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715