Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa840g143kcal3.4g21g5g5.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g288g409kcal36g0.9g29.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 192g603kcal20.3g114g4.2g10.6g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g72g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g540g1322kcal91.8g16.2g102.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g6398kcal316.2g322.4g428g48.8g
Valittu annoskoko2304g3199kcal158.1g161.2g214g24.4g
Annoskoko puolitettuna1152g1600kcal79.1g80.6g107g12.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630