Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 687g1563kcal130.5g0g116.7g0g
Paprika punainen 858g251kcal8.1g38.6g3.4g16.3g
Sipuli (kuorittu)172g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g343g70kcal2.1g13g1g4.8g
Valkosipuli 21g22kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Polar 10% (Valio)172g361kcal54.9g0g17.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 52g39kcal2.3g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g4704kcal403.4g139.6g277.6g49.8g
Valittu annoskoko2304g2352kcal201.7g69.8g138.8g24.9g
Annoskoko puolitettuna1152g1176kcal100.9g34.9g69.4g12.5g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051