Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki753g422kcal64g37.6g1.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g753g5421kcal7.5g7.5g602.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2687kcal79.8g548.1g9.4g27.4g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g17112kcal304.2g1197.8g1226.6g55g
Valittu annoskoko2304g8556kcal152.1g598.9g613.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1152g4278kcal76.1g299.5g306.7g13.8g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330