Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g794kcal38.8g11.4g65.6g4g
Valittu annoskoko231g397kcal19.4g5.7g32.8g2g
Annoskoko puolitettuna115g199kcal9.7g2.9g16.4g1g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530