Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 176g59kcal1.2g9.7g0.2g2.5g
Sokeri47g190kcal0g46.7g0g0g
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g498kcal2.4g112.8g0.4g5g
Valittu annoskoko231g249kcal1.2g56.4g0.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna116g125kcal0.6g28.2g0.1g1.3g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878