Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g150g260kcal10g48.7g2.1g4.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g75g162kcal18.5g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g871kcal58.6g100g24.6g9g
Valittu annoskoko231g435kcal29.3g50g12.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna116g218kcal14.7g25g6.2g2.3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943