Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)53g76kcal14.2g1.2g1.6g0g
Atria kevyt jauheliha44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g66g16kcal0.6g3.1g0.1g0g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika vihreä 33g7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g374kcal48.6g12.4g13.6g2.2g
Valittu annoskoko231g187kcal24.3g6.2g6.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna116g94kcal12.2g3.1g3.4g0.6g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029