Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty85g58kcal1.3g12.4g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Palsternakka 47g30kcal0.2g5.5g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g299kcal7.2g47.4g7g8g
Valittu annoskoko231g150kcal3.6g23.7g3.5g4g
Annoskoko puolitettuna116g75kcal1.8g11.9g1.8g2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641