Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Selleri, annos 50g7.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 45g62kcal8.5g0g3.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese75g28kcal0.9g5.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g224kcal20.4g19.2g6.8g3.8g
Valittu annoskoko231g112kcal10.2g9.6g3.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g56kcal5.1g4.8g1.7g1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953