Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g13g44kcal1.8g0g4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g42g95kcal4.6g7.1g6.7g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g360kcal14.6g31.4g21.6g1.8g
Valittu annoskoko231g180kcal7.3g15.7g10.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna116g90kcal3.7g7.9g5.4g0.5g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337