Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell42g46kcal9.6g0g0.9g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g47g8kcal0.9g1g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow47g9kcal1.4g0.9g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%26g34kcal0.8g0.5g3.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)21g34kcal0.6g0.8g3.1g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g16g55kcal4.4g0.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g423kcal36.2g10g27.2g3.4g
Valittu annoskoko231g211kcal18.1g5g13.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna116g106kcal9.1g2.5g6.8g0.9g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515