Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.4g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g19g32kcal1.6g0.7g2.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g187kcal8.2g23.6g6.4g5g
Valittu annoskoko232g94kcal4.1g11.8g3.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna116g47kcal2.1g5.9g1.6g1.3g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219