Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g66g164kcal11.5g0g13.1g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g47g67kcal9.4g0g3.3g0g
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g523kcal45.2g9.2g33.4g6.6g
Valittu annoskoko232g262kcal22.6g4.6g16.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna116g131kcal11.3g2.3g8.4g1.7g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654