Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g94g72kcal2.2g0.5g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 3.8g14kcal0g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g355kcal7.2g12g30.2g1.4g
Valittu annoskoko232g178kcal3.6g6g15.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna116g89kcal1.8g3g7.6g0.4g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147