Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g56g107kcal8.4g0g8.4g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g24g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g15g11kcal2.7g0.1g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g374kcal25.6g15.4g23.8g8.4g
Valittu annoskoko232g187kcal12.8g7.7g11.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna116g93kcal6.4g3.9g6g2.1g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789