Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.2g0g0.5g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 19g3.2kcal0.4g0g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g346kcal34g13.2g16.4g4.2g
Valittu annoskoko232g173kcal17g6.6g8.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna116g87kcal8.5g3.3g4.1g1.1g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437