Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 81g90kcal17g0g2.4g0g
Lanttu 48g14kcal0.5g2.2g0.1g0.9g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 23g51kcal3.6g0.1g4.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)64g103kcal1.7g1.7g9.7g0g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g535kcal46.6g10.4g32.8g2.4g
Valittu annoskoko232g267kcal23.3g5.2g16.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna116g134kcal11.7g2.6g8.2g0.6g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.2g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085