Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g156g38kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g44kcal5.9g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)13g15kcal0.3g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g206kcal16.6g19.8g5.2g7.8g
Valittu annoskoko232g103kcal8.3g9.9g2.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna116g51kcal4.2g5g1.3g2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741