Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g20kcal1g3.3g0.2g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.3g1.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g11g29kcal1.1g5.1g0.3g0.6g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g208kcal7.4g21.4g10g1.8g
Valittu annoskoko232g104kcal3.7g10.7g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna116g52kcal1.9g5.4g2.5g0.5g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175